Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας | Ομόφωνη στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το ζήτημα έλλειψης εργατών γης

11:13 π.μ. - Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022
11:06 π.μ. - Τετ, 01/13/2022
Image: Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας | Ομόφωνη στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το ζήτημα έλλειψης εργατών γης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Αναφορικά με το ζήτημα έλλειψης εργατών γης για μεγάλο εύρος καλλιεργειών ανά την Ελλάδα, ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας καταβάλει συνεχής προσπάθεια ανάδειξης του θέματος στο μέγιστο βαθμό, με στόχο την άμεση εξεύρεση πολιτικής λύσης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Αγροτικούς Συλλόγους στην Κρήτη, παρουσιάστηκαν εχθές 31/5/2022 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης όλες οι προεκτάσεις του προβλήματος. Η δράση έγινε στα πλαίσια της υλοποίησης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης των μελών στις 23/5/2022.

Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΌΦΩΝΑ την στήριξη και προώθηση του ζητήματος.

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για αυτό το αποτέλεσμα, ξεκινώντας από την άμεση ανταπόκριση του προέδρου κ. Παύλου Μπαριτάκη στο αίτημα μας για συμπεριλάβει στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα.

hxonews

Ευχαριστούμε επίσης για τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους αντιπεριφερειάρχες του νησιού για την έμπρακτη στήριξη τους και δέσμευση τους για συνέχιση της προσπάθειας.

Σημαντικό:

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η καταγραφή των αναγκών σε εργατικό δυναμικό και καλούμε όλους του παραγωγούς να προσέλθουν στα γραφεία στου Συλλόγου ΑΜΕΣΑ , γιατί είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στο αίτημα μας για αύξηση σημαντικού αριθμού θέσεων εργατών γης στο Λασίθι αλλά και στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης.

Πληροφορίες:

Στόμιο Ιεράπετρας

Τ. 2842041335 Δευτέρα - Πέμπτη 8:00-13:00

email: eniaios.asil.ier@gmail.com

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 

Γαϊτάνης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας

Βιαννιτάκης Μιχαήλ