Agroexpo2017: Με πολλές προσδοκίες οι προετοιμασίες για την 2η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

10:12 π.μ. - Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017
10:02 π.μ. - Πέμ, 16/12/2017
Image: Agroexpo2017: Με πολλές προσδοκίες οι προετοιμασίες για την 2η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής

Από το Επιμελητήριο Λασιθίου ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής εταιρειών από όλη την Ελλάδα για την AgroExpo2017, την 2η αγροτική έκθεση γεωργικών εφοδίων, εξοπλισμού, μηχανημάτων και προϊόντων που θα διεξαχθεί 26-28 Μαΐου στο Μισεδάκειο Στάδιο Ιεράπετρας.
Η μέχρι σήμερα ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική, με την ζήτηση των περιπτέρων να έχει φτάσει σχεδόν το 50% του προβλεπόμενου διαθέσιμου χώρου (φέτος προβλέπεται διπλάσιος αριθμός περιπτέρων σε σχέση με την 1η AgroExpo2016).
Συγχρόνως, προετοιμάζονται τόσο από τον διοργανωτή φορέα της έκθεσης, το Επιμελητήριο Λασιθίου, όσο και από τους συν-διοργανωτές φορείς δηλ. τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης, οι συμπληρωματικές δράσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης που θα αφορούν στους εκθέτες και στους επισκέπτες της.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε: Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις με αγοραστές του εξωτερικού νωπών οπωροκηπευτικών, πρόσκληση εμπορικών ακολούθων ξένων πρεσβειών, δράσεις προώθησης τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με την Λέσχη αρχιμαγείρων Κρήτης, δράσεις πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου κ.λ.π..