AgroExpo 2025: Τέλη Μαΐου και για 4 μέρες η επόμενη αγροτική έκθεση της Ιεράπετρας

9:38 π.μ. - Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
09:07 π.μ. - Δευ, 15/38/2024
Image: AgroExpo 2025: Τέλη Μαΐου και για 4 μέρες η επόμενη αγροτική έκθεση της Ιεράπετρας

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμά Χαριτάκη

Η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας «AgroΕxpo», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μάιου του 2025 όπως αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμά Χαριτάκη. Παρόντες η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαρία Φραντζεσκάκη, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζάκης, Μάνος Τζώρτζης, Γιώργος Γιακουμάκης καθώς και ο Μανώλης Παπαδάκης, συνταξιούχος πρώην μέλος του Επιμελητηρίου ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα για την Έκθεση, διαχρονικά.

hxonews

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας είναι θεσμός που προβάλλει όχι μόνο την Ιεράπετρα αλλά και όλο το Νομό Λασιθίου. Διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες και εκθέτες του ευρύτερου αγροτικού τομέα. Στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης ήταν να τεθούν οι βάσεις για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της Έκθεσης, η οποία όπως αποφασίστηκε θα γίνει στα τέλη Μαΐου του 2025 και θα διαρκέσει 4 ημέρες. Υπό εξέταση είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει την «AgroΕxpo 2025». Η συζήτηση με τον κ. Χαριτάκη και τον κ. Παπαδάκη έγινε σε πολύ καλό και γόνιμο κλίμα και τους ευχαριστούμε για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους. Σκοπός μας , η περαιτέρω αναβάθμιση της Έκθεσης σε οργανωτικό επίπεδο και παράλληλα η προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών μας προϊόντων αλλά και η ενημέρωση των παραγωγών για τις τρέχουσες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα».