AgroExpo 2023 –Θ. Χαριτάκης: Ενθουσιώδεις οι προετοιμασίες για τη γιορτή του παραγωγού

10:55 π.μ. - Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023
10:05 π.μ. - Παρ, 26/55/2023
Image: AgroExpo 2023 –Θ. Χαριτάκης: Ενθουσιώδεις οι προετοιμασίες για τη γιορτή του παραγωγού

Από τις 16.00 σήμερα Παρασκευή  επισκέψιμη η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας – Στις 19.00 τα εγκαίνια

Εγκαινιάζεται σήμερα η  αγροτική έκθεση Ιεράπετρας  AgroExpo 2023 που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της πρώην ΑΓΡΕΞ και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή  28 Μαΐου. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της  σήμερα Παρασκευή στις 4.00 το μεσημέρι και στις7.00 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια παρουσία επισήμων, Βουλευτών, Περιφερειάρχη Κρήτης, Δημάρχου Ιεράπετρας  κ.α.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη σημασία της έκθεσης που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εταιριών, εκθετών και επισκεπτών και είναι από τις κορυφαίες στην χώρα και τα Βαλκάνια.  Η είσοδος είναι 2,5 ευρώ  με τον κ. Χαριτάκη να επισημαίνει ότι το  κόστος έχει  υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με άλλες χρονιές  διότι έχουν ακριβύνει τα καύσιμα, τα μεροκάματα, τα μεταφορικά κλπ και όλο αυτό επηρεάζει το κόστος. Σε κάθε περίπτωση η έκθεση και το ενδιαφέρον για αυτήν είναι μεγάλο και  αξίζει η όλη προσπάθεια,  για τους παραγωγούς και όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.  Όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά  και για όλη την Κρήτη. Για να προσθέσει οτι  εκτός από την προσωπική επαφή με τους εκπροσώπους των εταιριών θα υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης ομιλιών που θα γίνουν στο πλαίσιο της έκθεσης. Καλούμε τον κόσμο να την επισκεφθεί κατέληξε ο κ. Χαριτάκης.  

Ακούστε εδώ τον κ. Χαριτάκη 

Η έκθεση διοργανώνεται  από το Επιμελητήριο Κρήτης και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.

hxonews
hxonews