AgroExpo 2023: Από σήμερα η καρδιά της παραγωγής "Χτυπά" στην 5η Αγροτική Έκθεση της Ιεράπετρας

11:59 π.μ. - Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Παρ, 26/59/2023
Image: AgroExpo 2023: Από σήμερα  η καρδιά της παραγωγής "Χτυπά" στην 5η Αγροτική Έκθεση της Ιεράπετρας

Όλα έτοιμα για την αγροτική έκθεση της Ιεράπετρας AgroExpo 2023 που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της πρώην ΑΓΡΕΞ λίγο έξω από την πόλη, προς Μύρτος.

Η έκθεση διοργανώνεται  από το Επιμελητήριο Κρήτης και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.

Ο πρόεδρος της επιτροπής αγροτικών θεμάτων του δήμου Ιεράπετρας κ. Νεκτάριος Παπαδάκης, αντιδήμαρχος, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την έκθεση και τη δυνατότητα που θα έχουν οι επισκέπτες και οι παραγωγοί να έρθουν σε επαφή με εταιρείες, να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους αλλά και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα. ο χώρος είναι έτοιμος να δεχθεί τους επισκέπτες και στόχος είναι η έκθεση να γίνει τα επόμενα χρόνια σε στεγασμένο χώρο σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και την Περιφέρεια Κρήτης. 

 Ακούστε εδώ τον κ. Παπαδάκη

Στον Ηχώ μίλησε και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανατολή κ. Γ. Καραλάκης για τη σημασία της έκθεσης καλώντας με τη σειρά του τους παραγωγούς αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο να την επισκεφθούν, να ενημερωθούν και να δουν τα προϊόντα που παράγει η γεραπετρίτικη γη αλλά και ότι άλλο έχουν να παρουσιάσουν οι εκθέτες που έχουν έρθει από την υπόλοιπη Ελλάδα.

 Ακούστε εδώ τον κ. Καραλάκη

*φωτο αρχείου