AgroExpo 2021 - Τα Φυτώρια Κρόνος στηρίζουν και συμμετέχουν στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

9:18 π.μ. - Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021
09:09 π.μ. - Πέμ, 09/18/2021
Image: AgroExpo 2021 - Τα Φυτώρια Κρόνος στηρίζουν και συμμετέχουν στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Νίκος Τζανετάκης στον Ηχώ 99,8

Τα Φυτώρια ΚΡΟΝΟΣ στηρίζουν και συμμετέχουν στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας που θα γίνει 17 – 19 Σεπτεμβρίου στην Ιεράπετρα ως Αργυρός Χορηγός. Ο Διευθυντής πωλήσεων Agrosystem – Φυτώρια Κρόνος κ. Νίκος Τζανετάκης μιλώντας στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι αυτή η περίοδος για τα φυτώρια είναι λίγο «δύσκολη» με την έννοια του μεγάλου φόρτου εργασίας καθώς είναι σε εξέλιξη οι φυτεύσεις. Τα Φυτώρια Κρόνος είναι πιστοποιημένα, διαθέτουν στους παραγωγούς έτοιμα υγιή φυτά προς φύτευση τα οποία ελέγχονται με συχνούς δειγματοληπτικούς ελέγχους. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πολλοί παραγωγοί στρέφονται φέτος στην καλλιέργεια σε τοματίνι βελανίδι. Σταθερές σε σχέση με πέρυσι είναι οι προτιμήσεις φύτευσης σε πιπεριά με την πιπεριά Φλωρίνης ωστόσο να παρουσιάζει άνοδο, ενώ το αγγούρι φαίνεται πως και αυτό θα κυμανθεί στα περσινά επίπεδα όμως για το συγκεκριμένο προϊόν είναι νωρίς ακόμα οι εκτιμήσεις καθώς τώρα αρχίζουν οι φυτεύσεις.

Η έκθεση, πρόσθεσε στη συνέχεια, είναι ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός και χρειάζεται τη στήριξη όλων και τα Φυτώρια Κρόνος δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν. Είναι δε μια ευκαιρία επαφής με τον κόσμο, τους παραγωγούς, μια ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και χρήσιμων συζητήσεων τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Είναι αλήθεια βέβαια ότι ο χρόνος διεξαγωγής της έκθεσης δεν είναι ο πιο κατάλληλος, προτείνονται οι μήνες Γενάρης και Φλεβάρης οπότε θα είμαστε στο αποκορύφωμα της παραγωγής είναι όμως μια συζήτηση που πρέπει να γίνει σε έναν επόμενο χρόνο, ανέφερε μεταξύ άλλων.

hxonews