AgroExpo 2021- Οι ελληνικοί βιοδιεγέρτες της ΕΒΥΠ στηρίζουν την αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

11:23 π.μ. - Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021
11:09 π.μ. - Πέμ, 09/23/2021
Image: AgroExpo 2021- Οι ελληνικοί βιοδιεγέρτες της ΕΒΥΠ στηρίζουν την αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Ο Γιώργος Παυλίδης Διευθυντής Πωλήσεων της Ελληνικής Βιομηχανίας Υδρολυμένης Πρωτεΐνης στον Ηχώ 99,8

Η Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης – ΕΒΥΠ- συμμετέχει στην αγροτική έκθεση AgroExpo 2021 Που θα διεξαχθεί 17-19 Σεπτεμβρίου στην Ιεράπετρα και μπορείτε να την αναζητήσετε στα περίπτερα 8 και 9 στη μπλε ζώνη. Ο Διευθυντής Πωλήσεων της ΕΒΥΠ κ. Γιώργος Παυλίδης σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 αναφέρθηκε στη συμμετοχή τους στην έκθεση όπου οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα της εταιρίας και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της για τα θέματα που τους απασχολούν. Ως προς τον χρόνο διεξαγωγής της έκθεσης σχολίασε ότι γίνεται στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου και αυτό είναι θετικό καθώς οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις νέες προτάσεις των εταιριών για μια επιτυχημένη καλλιεργητική χρονιά.

Ο κ. Παυλίδης τόνισε στη συνέχεια ότι οι ελληνικοί βιοδιεγέρτες της ΕΒΥΠ είναι οι μοναδικοί που παράγονται στην Ελλάδα. Τέτοια προϊόντα όπως δείχνει η παγκόσμια αγορά θα κυριαρχήσουν στο μέλλον της γεωργίας και θα δημιουργήσουν μια δική τους λιπαντική δυναμική. Η ΕΒΥΠ ως πρωτοπόρος στην παραγωγή τέτοιων προϊόντων στη χώρα μας θα ήθελε και άλλους να εισέρχονται σε αυτό το αντικείμενο. Να μην μένουμε δηλαδή μόνο στα εισαγόμενα, τα οποία μάλιστα πολλές φορές δεν είναι υψηλού επιπέδου, αλλά να προχωρήσουμε στην εγχώρια δημιουργία τέτοιων προϊόντων.

Πρόσθεσε ότι ως ΕΒΥΠ θα γνωρίσουν στους επισκέπτες του ελληνικούς βιοδιεγέρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη φάση της μεταφύτευσης με βιοδιεγέρτες στη ρίζα και της καλής πρώτης εγκατάστασης μέχρι το τέλος της καλλιέργειας με συμπληρωματικά προϊόντα. Η εταιρία βέβαια διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτων υγρών κρυσταλλικών προϊόντων για τη θρέψη των φυτών του θερμοκηπίου και όχι μόνο. Επίσης έχει προτάσεις και για άλλα προϊόντα όπως την ελιά για την αντιμετώπιση του δάκου.

hxonews