AgroExpo 2021: Μεγάλο αφιέρωμα του hxonews.gr στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

12:27 μ.μ. - Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
12:09 μ.μ. - Τετ, 22/27/2021

Η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας μέσα από την κάμερα του hxonews.gr

-

Με μεγάλη συμμετοχή εκθετών πραγματοποιήθηκε φέτος η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2021 στην οποία προσήλθαν πάνω από 4.500 επισκέπτες. Πάνω από 75 εκθέτες παρουσίασαν τις προτάσεις τους για μια καλή και αποδοτική καλλιεργητική χρονιά.

Στόχος της έκθεσης ήταν η προβολή και η προώθηση των αγροτικών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων εξοπλισμού, εφοδίων, γεωργικών φαρμάκων, προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, καθώς και η γενικότερη ενημέρωση των αγροτών για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε φέτος σε έναν νέο χώρο στην ΑΓΡΕΞ, έναν χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό δεδομένου ότι εκεί, προγραμματίζεται και σχεδιάζεται να γίνει ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, που θα λειτουργεί ως πολυχώρος, σύμφωνα άλλωστε με τις δεσμεύσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θ. Καλαντζάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη για χρηματοδότηση ενός τέτοιου έργου.

hxonews

Ο Ηχώ 99,8 και το hxonews.gr έδωσε το δικό του παρών στην AgroExpo 2021 στήνοντας το δικό του περίπτερο μεταφέροντας προς ακροατές και αναγνώστες τον παλμό της έκθεσης, με συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν ζωντανά, με πλούσιο ρεπορτάζ , εικόνες και βίντεο.

H έκθεση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λασιθίου σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης. Τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίχθηκε από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.