AgroExpo 2021: Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης της Κρήτης

7:23 μ.μ. - Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
07:09 μ.μ. - Παρ, 17/23/2021
Image: AgroExpo 2021: Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης της Κρήτης

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου

Με κάθε επισημότητα, και μεγάλη συμμετοχή εκθετών πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της αγροτικής έκθεσης Ιεράπετρας AgroExpo 2021 που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη.

hxonews

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος με τη συμμετοχή ιερού κλήρου. Παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εμμ Θραψανιώτης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης,  ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γουλιδάκης, ο πρόεδρος κ. Θωμάς Χαριτάκης και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λασιθίου, οι Βουλευτές Ηρακλείου του ΚΚΕ κ. Μανώλης Συντυχάκης και του ΜέΡΑ 25 κ. Γιώργος Λογιάδης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γ. Ζερβάκης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων κα.

hxonews

Φέτος λαμβάνουν μέρος πάνω από 75 εκθέτες. Αυτή η ανταπόκριση και μάλιστα εν μέσω πανδημίας δείχνει το μέγεθος της αξίας που έχει αποκτήσει η έκθεση σε όλη τη χώρα. Κύριος στόχος της η ανάδειξη των τοπικών ποιοτικών προϊόντων και η παρουσίαση καινοτόμων μεθόδων και προτάσεων, παραγωγής και καλλιέργειας.

hxonews

H έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.

hxonews

Ώρες Λειτουργίας AgroExpo2021

Παρασκευή 17/9: 16:00-21:00

Σάββατο 18/9 & Κυριακή 19/9: 10:00-21:00

Η είσοδος στην Αγροτική έκθεση είναι δωρεάν

hxonews
hxonews
hxonews