AgroExpo 2021 - Η AgroΑναπτυξιακή συμμετέχει στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

9:40 π.μ. - Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021
09:09 π.μ. - Τρί, 14/40/2021
Image: AgroExpo 2021 - Η AgroΑναπτυξιακή συμμετέχει στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Ο υπεύθυνος Μιχάλης Πλατής στον Ηχώ 99,8

Αναφορά σε προγράμματα που είναι σε εξέλιξη και μπορούν να αξιοποιήσουν παραγωγοί καθώς και σε άλλα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, έκανε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο υπεύθυνος της AgroΑναπτυξιακή κ. Μιχάλης Πλατής.

Όπως είπε τρέχει το πρόγραμμα Νέων αγροτών με 40.000 πριμ επιδότηση. Το Βιολογικό πρόγραμμα για τους ήδη υπάρχοντες βιοκαλλιεργητές. Επίσης το πρόγραμμα για τα αρδευτικά συστήματα που αφορά πχ σε γεωτρήσεις, λάστιχα, δεξαμενές κλπ. Για τα Μικρά σχέδια βελτίωσης οι πληροφορίες είναι οτι μπορεί να βγουν και θα αφορούν θερμοκήπια, αγορά τρακτέρ, σπάνιες φυλές ζώων κ.α. Ένα σημαντικό πρόγραμμα που έχει βγει είναι αυτό της οργάνωσης παραγωγών που επιχορηγεί τον πάγιο εξοπλισμό στο 87,5%.

Η AgroΑναπτυξιακή και κ. Πλατής θα βρίσκονται με δικό τους περίπτερο στην αγροτική έκθεση AgroExpo 2021 που θα γίνει στην Ιεράπετρα 17-19 Σεπτεμβρίου και περιμένουν τον κόσμο να τους επισκεφθεί στο περίπτερο 1 , πράσινη ζώνη για μια εκτενέστερη ενημέρωση γύρω από τα προγράμματα και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς.

hxonews