Agroexpo 2019-Πιο όμορφη και πιο μεγάλη από ποτέ!

11:26 π.μ. - Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019
11:10 π.μ. - Σάβ, 05/26/2019
Image: Agroexpo 2019-Πιο όμορφη και πιο μεγάλη από ποτέ!

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ως την Κυριακή κατά τις ώρες 10.00-21.00

Με την τελετή του αγιασμού άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 9 Μαϊου  η αγροτική έκθεση Agroexpo 2019 στην Ιεράπετρα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου.   Κατά την πρώτη ημέρα της έκθεση έγινε η τελετή των εγκαινίων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο παρουσία εκπροσώπων αρχών, φορέων, συλλόγων και αρκετού κόσμου

 
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου  Αραχωβίτη κας Κοκκινάκη, ο  Βουλευτής  Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θ. Καλαντζάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης,  ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης, η αντιπεριφερειάρχης κα Πελαγία Πετράκη, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης  Κεγκέρογλου, εκπρόσωπος  του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γ. Καββαθά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμ. Παπαδάκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Μαρκογιαννάκης,  καθώς επίσης αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές κ.α.


 
Η  3η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας «AgroExpo 2019»,  διοργανώνεται στο «Μισεδάκειο»  στάδιο από το Επιμελητήριο Λασιθίου σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης, με τη στήριξη από  τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Επαγγελματοβιοτεχνών,  τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης και το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας-ΒΙC Κρήτης.