Agroexpo 2019- Η Sygenta κοντά στον παραγωγό σε κάθε του βήμα

1:37 μ.μ. - Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019
01:10 μ.μ. - Σάβ, 05/37/2019
Image: Agroexpo 2019- Η Sygenta κοντά στον παραγωγό σε κάθε του βήμα

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Sygenta στην Agroexpo και ενημερωθείτε για φυτοπροστατευτικά προϊόντα και σπόρους

Με θετικά σχόλια για την Agroexpo 2019 που είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες στην Ιεράπετρα  εκφράστηκαν μιλώντας  στον Ηχώ 99,8 τα στελέχη της SYNGENTA Γ. Παπούλιας διευθυντής πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα  , Μ. Δελημπαλταδάκης υπεύθυνος Marketing  φυτοπροστασίας κηπευτικών, Γ. Κοντοσφύρης Διευθυντής σπόρου κηπευτικών. Σημείωσαν πως  ήδη από τις πρώτες ημέρες η έκθεση έχει επισκεψημότητα, υπάρχει ένα κλίμα ενθουσιασμού σε επισκέπτες και εκθέτες και αποδεικνύεται ότι είναι μια ενδιαφέρουσα έκθεση με μέλλον. Η SYNGENTA έχει το δικό της περίπτερο όπου ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις προτάσεις της εταιρίας για φυτοπροστατευτικά προϊόντα και σπόρους.


Αυτό που επισημάνθηκε από τους ομιλητές είναι ότι στον τομέα της φυτοπροστασίας υπάρχουν παγκόσμιες αλλαγές που επηρεάζουν και την ελληνική γεωργία. Οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με τα νέα προϊόντα που έρχονται, τα πολλά που αποσύρονται, την κλιματική αλλαγή, τη συγχώνευση εταιριών, τη διαμόρφωση των τιμών. Η SYNGENTA εργάζεται ώστε να ακολουθήσει τις αλλαγές αυτές, να προσαρμοστεί στις ανάγκες με στόχο τελικά την παραγωγή υγειών και ασφαλών προϊόντων.  Η εταιρία  δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας τεχνογνωσία έχοντας όμως τη δυνατότητα με τους ανθρώπους και τα στελέχη που διαθέτει  να παράξει τεχνογνωσία  μέσω και πειραμάτων κατά την  προσπάθεια να βρει λύσεις σε θέματα που απασχολούν τον παραγωγό. 
Η εταιρία δραστηριοποιείται και στον τομέα των σπόρων  κηπευτικών για την παραγωγή ποιοτικών και γευστικών προϊόντων ωστόσο δίνει βαρύτητα και στις ανάγκες άλλων καλλιεργειών όπως είναι η ελαιοκαλλιέργεια. Επιπλέον αναφέρθηκε πως μέσα στο 2019 η εταιρία θα έχει στη διάθεση των παραγωγών ένα νέο φυτοπροστατευτικό βιολογικό προϊόν.