Άγιος Νικόλαος: Στις φυλακές της Τρίπολης ο 58χρονος θείος για την κακοποίηση της 11χρονης ανιψιάς του

4:23 μ.μ. - Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022
04:02 μ.μ. - Παρ, 18/23/2022
Image: Άγιος Νικόλαος: Στις φυλακές της Τρίπολης ο 58χρονος θείος για την κακοποίηση της 11χρονης ανιψιάς του

Μετά από την απολογία του στον ανακριτή Νεάπολης, ο 58χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά από την απολογία του στον ανακριτή Νεάπολης, ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκοπούσε, αλλά κι ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του. Αυτή τη στιγμή, ο 58χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια, μεταφέρεται στις φυλακες της Τριπολης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  ο 58χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι χειροδίκησε ενάντια στην 11χρονη ανιψιάς του, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος της. Όπως φέρεται να είπε, πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο παιδί, το οποίο υπερέβαλε για να ενεργοποιήσει τις αρχές και να απομακρυνθει από το σπιτι. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της υποστηρικτικής γραμμής, κατέθεσαν και δύο φίλοι του, οι οποίοι φέρονται να είπαν ότι ο 58χρονος είναι ανεξέλεγκτος χαρακτήρας, ασκούσε σωματική βία και στην γυναίκα του, η οποία υπενθυμίζεται ότι τον έχει αφήσει, αλλά ουδέποτε θα ασελγούσε σε βάρος της μικρής. Μάλιστα, όπως φέρονται να είπαν, είχε χρήματα για να «εξαγοράσει» την ηδονή του!!

Όπως δημοσίευσε το nekariti.gr, νωρίτερα, στο δικαστικό Μέγαρο Νεαπολης βρέθηκε συνοδευόμενη από κοινωνική λειτουργό, η μικρή για να συνομιλήσει με τον ανακριτή Λασιθίου. Στην κατάθεση που έδωσε η ανήλικη μαθήτρια ξεδίπλωσε τον εφιάλτη που έζησε από τον 58χρονο θείο της, αναφέροντας όλα όσα είχε πει στις δασκάλες της και στους αστυνομικούς.

Μετά από την κατάθεσή της, η 11χρονη επέστρεψε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Όπως έχει δημοσιεύσει το neakriti.gr, μετά την απομάκρυνση από το σπίτι της, η μικρή θα παραμείνει προσωρινά στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Ωστόσο, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται είτε να φιλοξενηθεί από ανάδοχη οικογένεια, είτε σε (κλειστού ή ανοικτού τύπου) δομή φιλοξενίας.

Νέα Κρήτη