Άγιος Νικόλαος: Άνδρας επιτέθηκε σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου - Προκάλεσε ζημιές και συνελήφθη

3:56 μ.μ. - Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022
03:07 μ.μ. - Δευ, 25/56/2022
Image: Άγιος Νικόλαος: Άνδρας επιτέθηκε σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου  - Προκάλεσε ζημιές και συνελήφθη

Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει σχετικό περιστατικό επίθεσης πολίτη σε εργαζόμενους εντός του χώρου του Νοσοκομείου

Περιστατικό επίθεσης από πολίτη σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, στο τμήμα των Εξωτερικών Ιατρείων.

Συγκεκριμένα, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, άνδρας επιτέθηκε σε δύο ιατρούς, σε δύο νοσηλεύτριες και σε έναν διοικητικό υπάλληλο και έριξε στο πάτωμα ιατρικό μηχάνημα (μόνιτορ), προκαλώντας του ζημιά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία προσήλθε και στη συνέχεια προσήγαγε τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, δυστυχώς δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει σχετικό περιστατικό επίθεσης πολίτη σε εργαζόμενους εντός του χώρου του νοσοκομείου, καθώς και στο παρελθόν έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά.

Τι ζητούν οι εργαζόμενοι για την επίλυση του θέματος

Για να μην επαναληφθούν παρόμοια απαράδεκτα περιστατικά σε βάρος υγειονομικών, οι Εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ζητούν τα παρακάτω:

-να κινηθούν αυτεπάγγελτα κατόπιν σχετικής αναφοράς οι αναγκαίες νομικές διαδικασίες για τον εμπλεκόμενο στο περιστατικό, όπως επίσης και για κάθε περιστατικό επίθεσης εναντίον υγειονομικών σε υπηρεσία.

-να εξασφαλίζεται πλήρης νομική στήριξη και κάλυψη στους εργαζόμενους, που δέχονται επίθεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους- να ενισχυθεί η φύλαξη του νοσοκομείου.