Αγανάκτηση για την ποιότητα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

12:11 μ.μ. - Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023
12:02 μ.μ. - Τρί, 14/11/2023
Image: Αγανάκτηση για την ποιότητα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Ακροατής του ΗΧΩ 99,8 παρακολουθεί τα Δημοτικά Συμβούλια και έχει άποψη

Μετά από δυο αναβολές λόγω μη απαρτίας συνεδρίασε τελικά χθες το δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας.

Φίλος ακροατής, από την Ιεράπετρα, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, ο οποίος εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον Άγιο Νικόλαο θέλησε να τοποθετηθεί επί των συνεδριάσεων και του κλίματος που επικρατεί λέγοντας ότι ο ίδιος παρακολουθεί διαχρονικά δημοτικά συμβούλια και στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα.

Η εικόνα που αντικρίζει κανείς στο δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας και ιδιαίτερα οι συμπεριφορές και οι εκφράσεις , είναι απαράδεκτες. Η διοίκηση είναι τέχνη που πρέπει να συνοδεύεται από ανθρωπιά. Όταν διευθύνεις μια συζήτηση πρέπει να είσαι αντικειμενικός και να δίνει τον χρόνο ισότιμα.

Χθες απουσίαζε ο Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος είναι εκείνος που πρέπει να έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος, υποστήριξε. Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης Α. Πανταζής αναφέρθηκε σε καταγγελία πολίτη για καύση απορριμμάτων και πλαστικών στην πρώην χωματερή με αντιδήμαρχο να απαντά χρησιμοποιώντας τη φράση «άντε μην ανοίξω το στόμα μου». Όποιος θέλει να πει κάτι, πρέπει να το λέει και να μην αφήνει υπονοούμενα, είπε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Γ.

Ακούστε εδώ τον φίλο ακροατή