Αφορμή η 8η Μάρτη για να αναδεικνύονται πιο έντονα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των γυναικών

10:24 π.μ. - Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018
10:08 π.μ. - Παρ, 03/24/2018
Image: Αφορμή η 8η Μάρτη για να αναδεικνύονται πιο έντονα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των γυναικών

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου, απευθύνει σε όλες τις γυναίκες θερμό χαιρετισμό και τις καλεί να ενταχθούν στα συνδικαλιστικά όργανα

Με την ευκαιρία της 8ης Μάρτη – Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας- το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου, απευθύνει σε όλες τις γυναίκες θερμό χαιρετισμό και τις καλεί να ενταχθούν στα συνδικαλιστικά όργανα και να εντείνουν τον αγώνα τους μέσα από αυτά.
 
Η 8 Μάρτη καθιερώθηκε  ως διεθνή ημέρα της γυναίκας, για να θυμίζει σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες ότι ο τρόπος για να αλλάξουν τη ζωή τους, είναι οι αγώνες και  η συλλογική πάλη μέσα από τα συνδικαλιστικά όργανα.
 
Σηματοδοτεί τους διαχρονικούς αγώνες για ισότητα. Ισότητα που είναι αλληλένδετα δεμένη με τους λαϊκούς και εργατικούς αγώνες, για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη, για ειρήνη – αλληλεγγύη – δημοκρατία.  Η 8η  Μάρτη αποτελεί αφορμή για να αναδεικνύονται πιο έντονα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των γυναικών, αφού είναι από τις ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται περισσότερο όσο αφορά την ανεργία, τις απολύσεις, την καταστρατήγηση των ελευθεριών και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου καλεί τις εργαζόμενες και άνεργες γυναίκες του Νομού μας, για πιο ενεργή συμμετοχή στα συνδικαλιστικά όργανα και μαζί με όλους τους εργαζόμενους να εντείνουν τον αγώνα τους για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Για μια κοινωνία Ισότητας  και Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Για δικαίωμα στην εργασία, ισότητα στη δουλειά, στην αμοιβή, στην επαγγελματική εξέλιξη και σεβασμό της προσωπικότητας της γυναίκας στο χώρο εργασίας.
 
 
 
   ΙΣΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
 
                                                       Το Δ.Σ.
 
                         Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας                                                           
 
                        Εμμ. Πεπόνης                                  Εμμ. Κοκολάκης