Αφιλοκερδώς δημιουργείται η ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

8:44 π.μ. - Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016
08:11 π.μ. - Πέμ, 10/44/2016
Image: Αφιλοκερδώς δημιουργείται η ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 6μ.μ. στην αίθουσα Μελίνα με την παρουσία του Προεδρείου έγινε η προκαθορισμένη συνάντηση με τους Μαρίνο Βενιτουράκη, Μιχάλη Μαχαιρά και την Εβελίνα Σφακιανάκη, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν στη δημιουργία ιστοσελίδας του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο τονίστηκαν οι στόχοι του Συλλόγου και ότι η υλοποίησή τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση των νέων τεχνολογιών .
 
Από τους ειδήμονες της παρέας μας, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο αυτό,  επισημάνθηκαν τα βασικά σημεία για την ιστοσελίδα και όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για το ξεκίνημά της.  Θέλουμε να φθάσουμε στο σημείο εκείνο, που ο κάθε επισκέπτης της σελίδας μας να ενημερώνεται με τη μικρότερη προσπάθεια και συγχρόνως να ευαισθητοποιείται και να γίνεται φίλος και αρωγός στο έργο του Συλλόγου.
 
Ως Διοικητικό  Συμβούλιο ευχαριστούμε θερμά την  ομάδα των συμπολιτών μας για τη μεγάλη συνδρομή τους στο πιο σημαντικό κομμάτι για τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου.
 
Στη συνάντηση ήταν παρόντες το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος διαδικτυακής επικοινωνίας Μανώλης Κουφάκης και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Σταύρος Δαμηλάκης.