Αφέντης Χριστός: Με ερπυστριοφόρο όχημα η διάσωση των δύο εγκλωβισμένων στα χιόνια

2:53 μ.μ. - Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
02:01 μ.μ. - Τετ, 16/53/2019
Image: Αφέντης Χριστός: Με ερπυστριοφόρο όχημα η διάσωση των δύο εγκλωβισμένων στα χιόνια

Αγωνιώδης είναι η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δύο εργαζομένων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι οποίοι πήγαν στην περιοχή, προκειμένου να επιδιορθώσουν βλάβη στην κεραία

Αγωνιώδης είναι η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δύο εργαζομένων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι οποίοι πήγαν στην περιοχή, προκειμένου να επιδιορθώσουν βλάβη στην κεραία, ωστόσο εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια στο σημείο Αφέντης Χριστός, και σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, ενώ το χιόνι ξεπερνά τα 4 μέτρα!
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο εργαζόμενοι έχουν καταφέρει να κατέβουν σε χαμηλότερο υψόμετρο. Μετακινήθηκαν από το κουβούκλιο της κεραίας και κατέβηκαν 200 μέτρα πιο χαμηλά. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται μέσα στο όχημα τους, το οποίο είναι ακινητοποιημένο.
 
Είναι καλά στην υγεία τους, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, ο οποίος όμως σημειώνει πως έχει «κολλήσει» στα 1100 μέτρα με το συνεργείο του Δήμου και έτσι περιμένει την άφιξη του κλιμακίου της ΕΜΑΚ με το ερπυστριοφόρο όχημα στο Οροπέδιο. 
 
Σημειώνεται ότι οι δύο εργαζόμενοι ανέβηκαν στην κορυφή στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που υπαρχει στην περιοχή με την επικοινωνία μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνικής εταιρείας.


ekriti.gr