Αδικαιολόγητη η αντίδραση της αντιδημάρχου για το 7ο νηπιαγωγείο

11:39 π.μ. - Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
11:02 π.μ. - Παρ, 28/39/2020
Image: Αδικαιολόγητη η αντίδραση της αντιδημάρχου για το 7ο νηπιαγωγείο

Απαράδεκτο ένα σχολείο 5 μηνών να έχει μούχλα, υγρασία και να μπάζει νερά

Ως ιδιαίτερα σοβαρές χαρακτήρισε τις καταγγελίες του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για κακοτεχνίες στο 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας ένα σχολείο το κτίριο του οποίου πρόσφατα εγκαινιάστηκε, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» κ. Αντώνης Πετράς.

Ήταν δικαιολογημένο, είπε το έγγραφο του συλλόγου και αδικαιολόγητη η αντίδραση της αντιδημάρχου. Ας αλλάξουμε αντίληψη και ας δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα σε ένα σχολικό κτίριο που πρόσφατα εγκαινιάστηκε και λειτουργεί μόλις 5 μήνες. Η μούχλα και η υγρασία και τα λοιπά προβλήματα που καταγράφει ο σύλλογος είναι απαράδεκτο να υπάρχουν σε σχολεία. Οι επισημάνσεις του συλλόγου έπρεπε να σημάνουν συναγερμό στην επιτροπή παιδείας και όχι να ακούμε την αντιδήμαρχο να λεει ότι δεν ήταν σωστό από πλευράς των γονέων να θέσουν τα προβλήματα του σχολείου την ημέρα των εγκαινίων, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πετράς.

Προσθέτοντας πως θα πρέπει να εξεταστούν και οι ευθύνες του εργολάβου, γιατί δηλαδή σε ένα νέο κτίριο και μάλιστα σχολικό να υπάρχει υγρασία και μούχλα και να μπαίνει νερό σε αίθουσες. Τα προβλήματα πρέπει να λυθούν άμεσα, τόνισε.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Πετρά: