Θύελλα αντιδράσεων για την βάναυση κακοποίηση σκύλου στα Χανιά

9:04 π.μ. - Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020
09:10 π.μ. - Τρί, 06/04/2020
Image: Θύελλα αντιδράσεων για την βάναυση κακοποίηση σκύλου στα Χανιά

Γνωστός ο 55χρονος ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου - Αναζητείται από την Αστυνομία

Εξακολουθεί να αναζητείται ο δράστης του βάναυσου βασανισμού του σκύλου του, στα Κουνουπιδιανά, στα Χανιά.Η αστυνομία τον αναζητά, αφού τα στοιχεία του είναι γνωστά με την απάνθρωπή αυτή πράξη του να προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και θύελλα αντιδράσεων στις φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και στους απλούς πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για τον Χ.Α, είναι 55χρονών, και είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κρέμασε σε ένα δέντρο και κατόπιν το ευνούχισε.

hxonews

Ειδικότερα, ο άνδρας έδεσε και κρέμασε το ζώο του και του έκοψε τους όρχεις με ταναλια.

Ένας περαστικός, άκουσε τα κλάματα του σκύλου και πήρε το άτυχο ζώο μεταφέροντας το, αιμόφυρτο και με τρομερούς πόνους, στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

«Τα ουρλιαχτά άκουσε Γερμανός ή Άγγλος τουρίστας , αυτός ξεκρέμασε σε κατάσταση σοκ το σκυλί και το πήγε στον κτηνίατρο», δήλωσε η Προέδρος του Πανελλήνιου Φιλοζωϊκού Συλλόγου, Νατάσσας Μπομπολάκη.

hxonews

Ο σκύλος ήταν σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα ενώ εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ευτυχώς, ο 55χρονος δεν κατάφερε να κόψει εντελώς τους όρχεις του ζώου αλλά να το τραυματίσει σοβαρά προκαλώντας του βαθιά πληγή.

hxonews

Ο άνδρας που κακοποίησε το άτυχο ζώο, μετά την αποτρόπαια πράξη του ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Ευτυχώς το σκυλί, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον αναζητείται φιλοξενία και υιοθεσία.

hxonews

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό.

Ο άνδρας που κρέμασε έναν σκύλο και στη συνέχεια προσπάθησε να ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα, αναζητείται από τις αρχές.

Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι, στο κεφάλι έχει σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο ιδιοκτήτης που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Φιλοζωϊκές οργανώσεις προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο δράστης ενώ το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του.

cretapost.gr