Θλίψη στην Σητεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μητέρα που έσβησε από ίωση Ειρήνη Μαγκώνη

9:16 π.μ. - Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023
09:01 π.μ. - Πέμ, 19/16/2023
Image: Θλίψη στην Σητεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μητέρα που έσβησε από ίωση Ειρήνη Μαγκώνη

Η άτυχη γυναίκα τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη με τους δικούς της ανθρώπους να προσεύχονται και να ελπίζουν σε ένα θαύμα

Σε ένα θαύμα ήλπιζαν μέχρι και την τελευταία στιγμή συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι της Ειρήνης Μαγκώνη, η οποία έσβησε χθες Τετάρτη, μετά από πολυήμερη νοσηλεία της στο ΠΑΓΝΗ με ίωση.

Ο χαμός της άτυχης γυναίκας βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Σητείας, μιας και η Ειρήνη εργαζόταν στο Γ.Σ Σητείας – Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Σητείας.

Φίλοι και συγγενείς θα την αποχαιρετήσουν σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, για τελευταία φορά, στις 3 το μεσημέρι στη Ρούσσα Εκκλησία, όπου θα τελεστεί η κηδεία της.

Η Ειρήνη Μαγκώνη ήταν παντρεμένη με τρία παιδία και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους όσους την γνώριζαν.

  • Ψήφισμα από ΑΟΜ Σητείας

Η αναπληρώτρια Διοικήτρια και οι εργαζόμενοι της ΑΟΜ Σητείας εξέδωσαν ανακοίνωση -ψήφισμα για την εκλιπούσα αναφέροντας:

«Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του ΓΝ-ΚΥ Σητείας, συντετριμμένοι εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό, της εξαίρετης συναδέλφου μας Ειρήνης Μαγκώνη.

Ιδιαίτερα αγαπητή, υπόδειγμα συνέπειας και ευγένειας, υπήρξε άψογη επαγγελματίας και Άνθρωπος,επιτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά της.

Υπέροχη σύζυγος και υποδειγματική μητέρα μεγάλωνε τα τρία της παιδιά, με αρχές, αξίες και ήθος.

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης, έγινε έκτακτη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου της ΑΟΜ Σητείας, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην Ειρήνη και αποφασίζει ομόφωνα τα παρακάτω:

– Να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

– Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.

– Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

– Να αναρτήσει το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου και σε τοπικό μέσο ενημέρωσης»

φωτογραφία από stylefm100

neakriti.gr