Θετική απάντηση Πλακιωτάκη στην ένταξη νέων ΚΑΔ για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

7:34 π.μ. - Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
07:01 π.μ. - Τετ, 20/34/2021
Image: Θετική απάντηση Πλακιωτάκη στην ένταξη νέων ΚΑΔ για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Η ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Θέμα: «Υπό έγκριση η ένταξη ΚΑΔ 47.89.10.01 – (Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών, παραγωγού-πωλητή, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές) στην ΚΥΑ 2021 για το Μ.Ι.»

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής στην Κρήτη, ότι έπειτα από αίτημά μας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συμμετέχουν στη Δράση Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη, είχαμε ΘΕΤΙΚΗ απάντηση για την ένταξη του ΚΑΔ 47.89.10.01 – (Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών, παραγωγού-πωλητή, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές) στην K.Υ.A. πού αφορά τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Μετρό, για το έτος 2021 και η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και υπογραφής.

Ως Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Γεν. Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και του Ε.Δ.Υ.Τ.Ε .,για την θετική έκβαση του αιτήματος μας.

Τέλος , καλούμε όλους τους παραγωγούς – πωλητές, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, να εναρμονιστούν με τον νέο Κ.Α.Δ. που είναι σε ισχύ από την 2/12/2020, ώστε να κάνουν χρήση της επιδότησης μεταφορικών στο Μέτρο Μ.Ι. για τη νήσο Κρήτη.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 

Γαϊτάνης Ιωάννης 

Ο Γεν. Γραμματέας

Βιαννιτάκης Μιχαήλ