Θερινή κατασκήνωση μελών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στην Ιεράπετρα

7:47 π.μ. - Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Τετ, 22/47/2020
Image: Θερινή κατασκήνωση μελών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στην Ιεράπετρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17/07/20 η θερινή κατασκήνωση των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17/07/20 η θερινή κατασκήνωση των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στον Δημοτικό Ξενώνα που παραχώρησε ο Δήμος Ιεράπετρας και συγκεκριμένα η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν ψυχαγωγικές, περιπατητικές, αθλητικές και ενημερωτικές δράσεις με στόχο την κινητοποίηση των μελών της κοινότητας για τα οφέλη της απεξάρτησης και την ενίσχυση του κινήτρου για παραμονή στη θεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα διέσχισαν φαράγγια,  φρόντισαν την κεντρική πλατεία του οικισμού των εργατικών κατοικιών, ενημέρωσαν τη γειτονιά για την παροχή υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και για το προσεχές άνοιγμα του παραρτήματος, συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα με την ομάδα της Αναγέννησης, σε θαλάσσια σπορ και παιχνίδια και τέλος γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα και φαγητά.  Όλα τα παραπάνω δε θα είχαν υλοποιηθεί χωρίς την συμβολή της δημοτικής αρχής Ιεράπετρας, διαφόρων συλλόγων αλλά και ιδιωτών.

hxonews

Από τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης

Ειδικότερα  ευχαριστούν:

  1. ”Τον Δήμο Ιεράπετρας για την παραχώρηση του Μισεδάκειου γηπέδου και του Δημοτικού Ξενώνα Αχλίων, συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο κ. Βρυγιωνάκη Εμμανουήλ από τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού για τη συνεργασία, την υπομονή και την ανταπόκριση στα αιτήματα μας, καθώς και την αντιδήμαρχο κ. Ρουμελιωτάκη Μαρία για την παροχή των μέσων καθαρισμού του οικισμού των εργατικών κατοικιών.
  2. Την κ. Ζερβάκη Γεωργία από την ταβέρνα Σταυροδοξάρι, τον κ. Νεοφώτιστο Γιώργο από το ψητοπωλείο Special, τους κ. Καπαράκη Λευτέρη, Πλεξουσάκη Βαγγέλη, Χαρκιολάκη Κων/νο από το καφέ Απέριττον, την οικογένεια Ζαφειράκη από τον ομώνυμο φούρνο, τον κ. Χρυσοφάκη Ιωάννη από την πιτσαρία Siciliana, τους κ. Χναράκη Εμμ., Μίμο Μίλε, Πυθαρούλη Νίκο και την κ. Ταξειδαράκη Νικολέτα από την πιτσαρία L’ Angolo και το κρεοπωλείο Σφυράκη για την παροχή δωρεάν γευμάτων και καφέ.
  3. Τους παράγοντες της ομάδας Αναγέννησης και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μαγούλη Ιωάννη, καθώς και όλο το ΔΣ για τη θετική ψήφο στη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, την εκπρόσωπο τύπου κ. Ψυλλινάκη Κλαίρη για τη συνεργασία και τη συνεχή στήριξη στο έργο μας, τον προπονητή κ. Δεδελετάκη Κων/νο, αλλά και όλους τους παίκτες της ομάδας.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη μικρή, αλλά δυνατή κερκίδα που εμψύχωνε τους παίκτες της ομάδας του ΚΕΘΕΑ με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη!

  1. Τον ιατρό κ. Μαργετάκη Εμμανουήλ για την ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα.
  2. Τον κ. Μαρκάκη Νίκο από τον όμιλο Sup Ιεράπετρας και τον κ. Παπαδάκη Ιωάννη από τον Ναυτικό Όμιλο Ιεράπετρας για τα θαλάσσια σπορ και παιχνίδια που διεξήγαγαν με τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας.
  3. Τον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη που είναι πάντα δίπλα μας και αυτή τη φορά φρόντισαν τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας με φαγητό, τις ημέρες που δεν υπήρχε χορηγία”.