81.000,00€ για τον ηλεκτροφωτισμό στον Δήμο Ιεράπετρας

2:49 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020
02:12 μ.μ. - Παρ, 11/49/2020
Image: 81.000,00€ για τον ηλεκτροφωτισμό στον Δήμο Ιεράπετρας

Αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα στην Παχειά Άμμο

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προμηθευτή, σύμβαση για την προμήθεια υλικών συντήρησης δημοτικού φωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 81.000,00€.

Τα υλικά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού, αλλά και για την αντικατάσταση και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε Δημοτικές Κοινότητες μεταξύ των οποίων είναι και η Κοινότητα της Παχειάς Άμμου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Μετά το έργο του ηλεκτροφωτισμού που υλοποιείται στα Φέρμα, άλλο ένα πρώτης προτεραιότητας έργο ξεκινάει στην Παχειά Άμμο με την αντικατάσταση όλων των πεπαλαιωμένων και φθαρμένων φωτιστικών σωμάτων, έπειτα και από διάλογο που είχε προηγηθεί με τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της κοινότητας.

Τα νέα φωτιστικά σώματα που θα τοποθετηθούν υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι υψηλών προδιαγραφών, ώστε να αντέχουν τόσο στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του παραλιακού μετώπου της Παχειάς Άμμου, όσο και στον χρόνο και θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας, αλλά και στην αύξηση της αίσθησης της ασφάλειας των δημοτών και στην εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

Συνεχίζουμε, με τη συνεργασία του Προέδρου της Κοινότητας, κ. Γεωρίου Ραπάνη, την υλοποίηση των ήδη σχεδιασμένων έργων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της Παχειάς Άμμου».