7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας: Ξεκίνησαν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

6:02 π.μ. - Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
06:10 π.μ. - Τρί, 17/02/2017
Image: 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας: Ξεκίνησαν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με τα παιδιά να ζωγραφίζουν χαρούμενα την πλατεία με τη συμβολή του Εικαστικού Εργαστήριου Δήμου Ιεράπετρας

Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με τα παιδιά να ζωγραφίζουν χαρούμενα την πλατεία με τη συμβολή του Εικαστικού Εργαστήριου Δήμου Ιεράπετρας.


 
Το ίδιο βράδυ απολαύσαμε το έργο «Το δέντρο που έδινε» από την Κουκλοθεατρική Ομάδα ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ. Ένα υπέροχο διαχρονικό έργο του Σελ Σιλβερστάιν, με πολύπλευρα μηνύματα, γενναιοδωρίας, προσφοράς αγάπης, κ.α. Η παράσταση έγινε τελικά στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη λόγω καιρικών συνθηκών.

 
Την Κυριακή το πρωί τα παιδιά της πόλης ξεχήθηκαν στους δρόμους με τα ποδήλατα τους, μεταφέροντας παντού το μήνυμα του Φεστιβάλ. Την ποδηλατοδρομία διοργάνωσε το ΚΠΕ Ιεράπετρας- Νεάπολης.
 
Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με αγιογραφίες, ντοκιμαντέρ, σκακι, μουσικές βραδιές με λουκουμάδες και μυζιθρόπιτες!
 
Προμηθευτήτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και ενημερωθήτε στο κιόσκι του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, στην πλατεία Ιεράπετρας.
 
Για την οργανωτική επιτροπή
 
Μάνος Γεωργαλάκης