78ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Θαλής, 4ος Πανλασιθιώτικος

9:22 π.μ. - Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
09:10 π.μ. - Πέμ, 19/22/2017
Image: 78ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Θαλής, 4ος Πανλασιθιώτικος

Το παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, θα διεξαχθεί ο 78ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «ο Θαλής»

 
(ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές των β’, γ΄ τάξεων του Γυμνασίου και των α’, β’, γ’ τάξεων του Λυκείου).
 
Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 4ος Παλλασιθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά, που απευθύνεται αποκλειστικά στους μαθητές της α’ τάξης του Γυμνασίου.
 
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι μαθηματικοί, να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές τους, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό να τους ενισχυθεί η διάθεση συμμετοχής σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς που προάγουν την γνώση, και προσδίδουν εμπειρία και πολλαπλά οφέλη.
 
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επιλογή θεμάτων και στην διόρθωση γραπτών του τοπικού διαγωνισμού, μπορούν να επικοινωνήσουν εγκαίρως με την γραμματέα της Δ.Ε. του παραρτήματος κυρία Ελένη Τζερεμέ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: elenitzereme@yahoo.gr
 
Αναλυτικές οδηγίες για την εξέταση καθώς και για τα εξεταστικά κέντρα του νομού Λασιθίου, θα συμπεριληφθούν σε επόμενο δελτίο τύπου του παραρτήματος.
 
Η Γραμματέας                                                                        Ο Πρόεδρος                                                                                                
 
Ελένη Τζερεμέ                                                                        Περάκης  Μιχαήλ