Rijk Zwaan Hellas : Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια της εταιρείας μας!

3:18 μ.μ. - Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024
03:10 μ.μ. - Παρ, 04/18/2024
Image: Rijk Zwaan Hellas : Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια της εταιρείας μας!

Η γιορτή των εργαζομένων της Rijk Zwaan που αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της εταιρείας.

100 χρόνια Rijk Zwaan

Και πώς δε θα ζούσαμε μία αξέχαστη μέρα; 100 χρόνια είναι αυτά!

Εξάλλου αξίζει στους εργαζόμενους της Rijk Zwaan που αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της εταιρείας.

Διοργανώσαμε λοιπόν μια εκδρομή την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 όπου συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας καθώς και οι συνάδελφοι από την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.

Πρώτη μας στάση το Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου, το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Αρχαιολογικό Μουσείο του Νομού Λασιθίου. Το μουσείο συγκεντρώνει αρχαιότητες από την Ανατολική Κρήτη που χρονολογούνται από τη Νεολιθική έως και την Οθωμανική περίοδο. Οι άρτια καταρτισμένοι ξεναγοί μας έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες για τα ευρήματα τα οποία εντυπωσίασαν όλους μας.

hxonews
hxonews

Το Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα η Ιερά Μονή Βιδιανής του 19ου αιώνα που είναι αφιερωμένη στη Ζωοδόχο Πηγή, ήταν η 2η στάση μας. Στον χώρο του μοναστηριού στεγάζεται και ένα μικρό μουσείο Φυσικής Ιστορίας με δείγματα της τοπικής χλωρίδας και πανίδας, καθώς και πετρώματα από το Οροπέδιο Λασιθίου. Απολαύσαμε το υποβλητικό και γαλήνιο περιβάλλον με τα ψηλά κυπαρίσσια και τα προσεγμένα παρτέρια. Ο ηγούμενος της Μονής μας συγκίνησε με την παράκληση που πραγματοποίησε υπέρ υγείας των εργαζομένων της εταιρείας μας.

hxonews
hxonews

Καταλήξαμε στο Lasinthos Eco Park στο χωριό Άγιος Γεώργιος του Οροπεδίου Λασιθίου. Οι δραστηριότητες όπως η παρασκευή σαπουνιών και κεριών εκκλησίας, η κατασκευή κεραμικών καθώς και η φάρμα με τα ζώα τράβηξαν το ενδιαφέρον μας. Δυο λόγια από τους διευθυντές μας με ιστορίες και video από το ξεκίνημα της Rijk Zwaan στην Ελλάδα, τις αρχές της δεκαετίας του 1980, μέχρι και σήμερα, με τα ορόσημα της εταιρείας μας, ήταν αρκετά για να φορτιστεί το κλίμα συγκινησιακά. Ακολούθησε γεύμα και χορός με τη συνοδεία συγκροτήματος.

hxonews
hxonews
hxonews

Ένας αιώνας αφιερωμένος στους ανθρώπους, πρωτοπόρους με το σύνθημα «προχωρώντας μπροστά»!

Χρόνια μας Πολλά!

hxonews