46.000€ για την αναβάθμιση στάσεων λεωφορείων στον Δήμο Ιεράπετρας

9:09 π.μ. - Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021
09:11 π.μ. - Σάβ, 20/09/2021
Image: 46.000€ για την αναβάθμιση στάσεων λεωφορείων στον Δήμο Ιεράπετρας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργου Ασπραδάκη, η σύμβαση για το έργο

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργου Ασπραδάκη, η σύμβαση για το έργο «Αναβάθμιση στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 46.000€.

Το έργο περιλαμβάνει την απομάκρυνση των υφιστάμενων και την τοποθέτηση συνολικά δώδεκα νέων στεγάστρων στάσεων στις περιοχές Μύρτος, Γρα Λυγιά, Σαράτσι Κάμπος, Αμμουδάρες, οδός Δημοκρατίας στην Ιεράπετρα, Ξεροπήγαδο, Έξοδος Ιεράπετρας, Βασιλική, Παχειά Άμμος και Καβούσι που θα εξυπηρετούν την υπεραστική συγκοινωνία του Δήμου Ιεράπετρας.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Άλλο ένα έργο που είχαμε εντάξει στο Πρόγραμμά μας και αφορά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και τη διαρκή αναβάθμισή της, η οποία αποτελεί μόνιμη προτεραιότητα, ξεκινά να υλοποιείται.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε κατασκευάσει πολλές στάσεις στις Κοινότητες του Δήμου μας και το παραπάνω έργο έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια μας για συνολική αλλαγή των στάσεων σε όλες τις Κοινότητες και στην πόλη της Ιεράπετρας.

Θα συνεχίσουμε την κατασκευή στεγάστρων και να τοποθετούμε στάσεις σε όλα τα σημεία που χρειάζεται, ώστε όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν τη υπεραστική συγκοινωνία, να έχουν σωστή εξυπηρέτηση».