Επίσκεψη του Δημάρχου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

9:27 μ.μ. - Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019
09:09 μ.μ. - Παρ, 06/27/2019
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γιώργο Αρακαδάκη και με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την στελέχωση του νοσοκομείου με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, τον επιπλέον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που έχει ανάγκη το νοσοκομείο, τη λειτουργία της παθολογικής κλινικής, την λειτουργία των αγροτικών ιατρείων στις κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας, τις αυξημένες τρέχουσες ανάγκες ενόψει της τουριστικής σεζόν αλλά και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Ο κ. Αρακαδάκης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι το νοσοκομείο συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και να εξυπηρετεί τις απαιτήσεις των πολιτών.
 
Ο κ. Καλαντζάκης από τη μεριά του αφού ευχαρίστησε τον υποδιοικητή και το Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου για την συνεργασία και για την προσπάθεια που καταβάλλουν δήλωσε:
 
«Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, εξακολουθούμε να στηρίζουμε έμπρακτα το νοσοκομείο Ιεράπετρας και συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρήματα, προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. 
 
Παράλληλα, απαιτούμε την άμεση επικαιροποίηση της μελέτης για την κατασκευή κτιρίου για την επέκταση του νοσοκομείου προκειμένου να συνεχίσει το νοσοκομείο μας να ανταποκρίνεται άμεσα και πλήρως στις απαιτήσεις των δημοτών και των επισκεπτών.»