Ξεκινάει τη Δευτέρα η ασφαλτόστρωση στους δρόμους της Γρα Λυγιάς

2:26 μ.μ. - Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022
02:07 μ.μ. - Παρ, 08/26/2022
Image: Ξεκινάει τη Δευτέρα η ασφαλτόστρωση στους δρόμους της Γρα Λυγιάς

Τον οικισμό της Γρα Λυγιάς επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Τον οικισμό της Γρα Λυγιάς επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, τον Προϊστάμενο Δ/νσης της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη, προκειμένου αφενός να  διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης της βατότητας στον κεντρικό δρόμο της Γρα Λυγιάς  και αφετέρου να ενημερώσουν τους περίοικους σχετικά με το έργο. 

Στα σημεία που θα γίνει ασφαλτόστρωση θα πραγματοποιηθεί αρχικά απόξεση του υφισταμένου προβληματικού ασφαλτικού οδοστρώματος και στη συνέχεια τοποθέτηση νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: 

«Συνεχίζουμε με συνέπεια την υλοποίηση της δέσμευσης μας για τη συνολική αναβάθμιση του οδικού δικτύου στον Δήμο της Ιεράπετρας ξεκινώντας από τη Γρα Λυγιά τις ασφαλτοστρώσεις στους οικισμούς. 

Η ασφαλτόστρωση στην κεντρική οδική αρτηρία της Γρα Λυγιάς, από την οποία διέρχονται εκατοντάδες οχήματα καθημερινά, αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και από την πρώτη στιγμή ήταν στον προγραμματισμό μας.

Η συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση στην περιοχή θα συμβάλλει καταλυτικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων των οχημάτων, ενώ συγχρόνως θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της περιοχής.

Για τον λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Γρα Λυγιάς και τη συνεργασία τους στις υποδείξεις της Δημοτικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, ούτως ώστε το έργο να ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα το ταχύτερο δυνατόν επ΄ωφελεία όλων μας».