Ξεκινάει η αποκατάσταση της βατότητας της περιφερειακής οδού Μουρνιών του Δήμου Ιεράπετρας

2:31 μ.μ. - Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
02:11 μ.μ. - Τρί, 30/31/2021
Image: Ξεκινάει η αποκατάσταση της βατότητας της περιφερειακής οδού Μουρνιών του Δήμου Ιεράπετρας

Σύμβαση προϋπολογισμού 58.000€ για την αποκατάσταση της βατότητας στην περιφερειακή οδό της Κοινότητας των Μουρνιών υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης

Σύμβαση προϋπολογισμού 58.000€ για την αποκατάσταση της βατότητας στην περιφερειακή οδό της Κοινότητας των Μουρνιών υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη και του πρώην Προέδρου της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη. Οι εργασίες αφορούν επεμβάσεις για την επισκευή και την αποκατάσταση της βατότητας τμήματος μήκους 750 μ που σήμερα βρίσκεται σε κακή κατάσταση με διαβρωμένα και αποσαθρωμένα τμήματα ασφαλτόστρωσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κος Καλαντζάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης κρισιμότητας για την ευρύτερη περιοχή που αποτελούσε απαίτηση των κατοίκων εδώ και χρόνια.

Ως Δημοτική Αρχή καταγράψαμε την ανάγκη που υπήρχε και με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας μελετήσαμε, πήραμε τις εγκρίσεις, διεκδικήσαμε την χρηματοδότηση του έργου, το δημοπρατήσαμε και τώρα περνάμε στο στάδιο της υλοποίησης.

Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία προς την ευρύτερη περιοχή διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών».