Ξεκινάει η αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου στο Κάτω Χωριό

3:19 μ.μ. - Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022
03:05 μ.μ. - Τετ, 11/19/2022
Image: Ξεκινάει η αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου στο Κάτω Χωριό

Τη σύμβαση, προϋπολογισμού 470.000€, για τη Βελτίωση του Δημοτικού Γηπέδου Κάτω Χωριού, το οποίο είναι εκτός λειτουργίας εδώ και πολλά χρόνια, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στο έργο είναι: Ισοπέδωση του αγωνιστικού χώρου και κάλυψή του με φυσικό χλοοτάπητα, συντήρηση του κτιρίου των αποδυτηρίων με οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, αντικατάσταση των πλακιδίων, τοποθέτηση νέας περίφραξης, τοποθέτηση έξι ιστών με τέσσερις προβολείς έκαστος ώστε να είναι δυνατή η χρήση του γηπέδου και κατά τις βραδινές ώρες κ.α.

«Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας καταγράψαμε όλα τα προβλήματα των αθλητικών χώρων του Δήμου Ιεράπετρας και προχωρήσαμε σε σημαντικά έργα για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των υποδομών του Δήμου της Ιεράπετρας.

Μεταξύ των έργων είναι η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κουτσουρά και στο στάδιο «Πέτρος Βουζουνεράκης», η αναβάθμιση του Μισεδάκειου Σταδίου και η αντικατάσταση χλοοτάπητα, η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Γηπέδου της Κοτσιφιανης, το γήπεδο 5x5 στην Παχειά Άμμο, η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ», η τοποθέτηση παρκέ στο σχολικό κλειστό γυμναστήριο, οι εργασίες εξωτερικά του παραλιακού γυμναστηρίου κ.α.

Πρόκειται για έργα για τον αθλητισμό που ξεπερνούν τo 1,5 εκατομμύριo ευρώ.

Επιπλέον, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να επιτύχουμε νέες χρηματοδοτήσεις προκειμένου να αναβαθμίσουμε και άλλους αθλητικούς χώρους.

Επιθυμία μας ως Δημοτική Αρχή είναι να εξυπηρετήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των αθλούμενων στον Δήμο μας (σχολεία, σωματεία, μικρούς, νέους, ηλικιωμένους κτλ.) εμμένοντας στην θέση μας ότι ο αθλητισμός στον Δήμο Ιεράπετρας είναι και θα παραμείνει δωρεάν για όλους.», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.