Ξανά στην Επιτροπή Ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα της ΚΕΔΕ ο Αργύρης Πανταζής

7:59 π.μ. - Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024
07:06 π.μ. - Τρί, 04/59/2024
Image: Ξανά στην Επιτροπή Ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα της ΚΕΔΕ ο Αργύρης Πανταζής

Η ανακοίνωση της παράταξης

Ξανά στα έδρανα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας θα βρεθεί μετά τον εκ νέου ορισμό του και τη συμμετοχή του στην επιτροπή Ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας και μέλος της παράταξης μας κος Αργυρής Πανταζής.

Η έντονη δράση του ως μέλος της επιτροπής κατά τα προηγούμενα χρόνια, η επιμονή του για την ανάδειξη σοβαρών θεμάτων που ταλαιπωρούν και φρενάρουν την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα της χώρας, ήταν το καλύτερο εφαλτήριο προκειμένου να ανανεωθεί η θητεία του με τον  Δήμαρχο Αθηναίων κο Χάρη Δούκα να επικυρώνει τη συμμετοχή του στην επιτροπή για τα επόμενα πέντε χρόνια .

Ο κος Πανταζής πέραν των άλλων θεμάτων, ανέδειξε, πρόβαλλε και επικοινώνησε σε σωστό χρόνο το ακανθώδες πρόβλημα της έλλειψης των εργατών γης, αλλά και το σοβαρό θέμα της αλματώδους αύξησης του ενεργειακού κόστους στον πρωτογενή τομέα. Η συνεργασία του με τοπικούς και υπερτοπικούς φορείς ήταν αυτό που τεκμηρίωσε την ανάδειξη των προβλημάτων που κατάθεσε στην ολομέλεια της επιτροπής. 

Σίγουρα η συμμετοχή του στην Επιτροπή Ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα της ΚΕΔΕ αποτελεί τιμή για το Δήμο της Ιεράπετρας, αλλά και για την παράταξή μας αφού είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στην παραπάνω επιτροπή από όλη την Κρήτη.

Εμείς ως δημοτική παράταξη ‘’Δήμος Ιεράπετρας Προοπτική για το μέλλον’’ τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει καλή συνέχεια.

      Για τη δημοτική παράταξη ‘’Δήμος Ιεράπετρας Προοπτική για το μέλλον, 

ο επικεφαλής

 Γιάννης Γουλιδάκης