395.000€ για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Φωνιαδάκης»

8:15 π.μ. - Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
08:04 π.μ. - Πέμ, 25/15/2019
Image: 395.000€ για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Φωνιαδάκης»

Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ύψους 395.000€ για τον Δήμο Ιεράπετρας για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ»

 
Η παρούσα Δημοτική Αρχή εκπόνησε την μελέτη και κατέθεσε την ολοκληρωμένη πρόταση στις 01.06.2018 για το εν λόγω έργο, ενέργειες οι οποίες οδήγησαν στην έγκριση της χρηματοδότησης.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
 
«Σε μία περίοδο προεκλογικών αναταραχών στη τοπική Αυτοδιοίκηση  στη Δημοτική μας παράταξη «Ιεραπετρα νέα πορεία» δεν υπάρχει αποπροσανατολισμός.
Ακολουθούμε τον προγραμματισμό μας με συστηματικότητα και μεθοδικότητα θέτοντας προτεραιότητα την πρόοδο του Δήμου της Ιεράπετρας, συντάσσοντας μελέτες, διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις και υλοποιώντας έργα.
 
Το Κλειστό γυμναστήριο «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ», μετά τις πολλαπλές παρεμβάσεις από τον Δήμο Ιεράπετρας και την τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών πινακίδων αποτελεσμάτων, αναβαθμίζεται πλέον πλήρως με εργασίες που έχουν ως στόχο να προσφέρουν ποιοτικότερες συνθήκες στους αθλητές, τα αθλητικά σωματεία και τα σχολεία και δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.  
Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και τον βουλευτή Λασιθίου κ. Μανώλη Θραψανιώτη για τη στήριξη στην πορεία των προσπαθειών και των διεκδικήσεών μας.
 
Μένοντας αφοσιωμένοι στο έργο μας, που συνεχίζεται αδιάλειπτα, και ανταποκρινόμενοι στις πάγιες ανάγκες των δημοτών μας καταφέραμε με συνέπεια να κάνουμε πραγματικότητα τις επιδιώξεις μας.»