Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

6:03 μ.μ. - Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018
06:07 μ.μ. - Τρί, 03/03/2018
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

Σημαντικά θέματα για την αστυνόμευση του Δήμου Ιεράπετρας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ.Εμμανουήλ Παπαδάκη

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την απόλυτη αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης του Δήμου Ιεράπετρας και ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:
«Επιδιώξαμε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ.Κωνσταντίνο Λαγουδάκη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Δήμο Ιεράπετρας για την ενημέρωσή του περί των προβλημάτων αστυνόμευσης της περιοχής».
 
Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Αστυνομική Υπηρεσία και τόνισε ότι:
 
«Η Αστυνομική Υπηρεσία Ιεράπετρας είναι η πιο υποστελεχωμένη στο νομό Λασιθίου με το δυναμικό της προσωπικό φτάνει το 1/2 του προσωπικού της Σητείας και μόλις το 1/3 του Αγίου Νικολάου.
Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ) και την παρουσία του σε μόνιμη βάση στο Δήμο Ιεράπετρας».