Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μιχάλη Μυγιάκη

5:55 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018
05:01 μ.μ. - Τετ, 24/55/2018
Image: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μιχάλη Μυγιάκη

από το Βουλευτή Λασιθίου κ.Γ.Πλακιωτάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο βουλευτής Λασιθίου κ.Γιάννης Πλακιωτάκης για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Ιεράπετρας Μιχάλη Μυγιάκη, που κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα στην Ιεράπετρα.
 
"Καλούμαστε σήμερα να αποτείνουμε τον ύστατο χαιρετισμό στον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Ιεράπετρας, Μιχάλη Μυγιάκη, που από χθες το βράδυ δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.
 
Ο εξαίρετος φίλος μου, ο εκλιπών Μιχάλης Μυγιάκης, τίμησε με την προσωπικότητα, το ήθος και την αγωνιστικότητα του την τοπική αυτοδιοίκηση,  από την θέση του Δημάρχου Ιεράπετρας, την οποία υπηρέτησε με όραμα και δημιουργικό πνεύμα για τρείς συνεχόμενες τετραετίες.
 
Μεταμόρφωσε στην κυριολεξία την πόλη της Ιεράπετρας προσδίδοντας της το κύρος που της αναλογεί με το πολιτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό του έργο. Το έργο αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για την Ιεράπετρα και σκοπεύουμε όλοι μας να το συνεχίσουμε στο ακέραιο.
 
Με τον εκλιπόντα Μιχάλη Μυγιάκη μας ενώνουν πολλά, κοινοί αγώνες για τον τόπο μας από το διαφορετικό μετερίζι στο οποίο κληθήκαμε να υπηρετήσουμε ο καθένας μας, αλλά κυρίως μια αληθινή και ανθρώπινη φιλία και εκτίμηση.
 
Τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να περιγράψουν την προσφορά του στην πόλη και στους κατοίκους της Ιεράπετρας, το έργο του όμως θα συνεχίσει να θυμίζει σε όλους μας ότι ο εκλιπών Μιχάλης Μυγιάκης προσέφερε την ψυχή του για τον τόπο μας.
 
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου προς τους οικείους του.
 
Καλό ταξίδι, φίλε Μιχάλη, οι αγώνες, η προσφορά και το έργο σου δεν θα ξεχαστούν ποτέ."