Μια ξεχωριστή παράσταση για τους επιστήμονες του αύριο στο Μύρτος!

11:34 π.μ. - Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023
11:07 π.μ. - Δευ, 31/34/2023
Image: Μια ξεχωριστή παράσταση για τους επιστήμονες του αύριο στο Μύρτος!

Η συναρπαστική παράσταση “Ο Κόσμος Γύρω μας”, την Τρίτη, 1 Αυγούστου στο Μύρτος

Ένα κερί, ένα μπαλόνι, ένα ποτήρι νερό, ένα αυγό, κλπ. «πρωταγωνιστές» μιας ξεχωριστής παράστασης στο Μύρτος, αποκαλύπτουν τα μυστικά και τη μαγεία της φύσης και προετοιμάζουν σήμερα τους επιστήμονες του αύριο.

Στην συναρπαστική παράσταση “Ο Κόσμος Γύρω μας”, την Τρίτη, 1 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ, ο Βαγγέλης Φραγκιαδάκης, Διδάκτωρ Μαθηματικών, με τη χρήση απλών, καθημερινών αντικειμένων θα απεικονίσει τους νόμους της Φύσης, αποδεικνύοντας πως αυτοί αποτελούν τη βάση του σύγχρονου κόσμου μας.

Οι θεαματικές επιδείξεις των αρχών του νερού, του αέρα, της θερμότητας, της βαρύτητας, της ατμοσφαιρικής πίεσης είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και εκπαιδευτικές! Ένα κερί, ένα μπαλόνι, ένα ποτήρι νερό, ένα αυγό κλπ. αποκαλύπτουν τα μυστικά και τη μαγεία της φύσης και προετοιμάζουν σήμερα τους επιστήμονες του αύριο!». Η παράσταση, καλλιεργεί την αγάπη για τη φύση, οξύνει την περιέργεια και την απορία στα παιδιά και υπενθυμίζει στους ενήλικες τις συναρπαστικές πτυχές του κόσμου στον οποίο ζούμε. Μέσα από το παιγνίδι, τη διασκέδαση και την εμπειρία η παράσταση ενθαρρύνει τα παιδιά να εξερευνήσουν περαιτέρω τον φυσικό μας κόσμο με ανοιχτό πνεύμα και περιέργεια και να απολαύσουν τη μελέτη και την εξερεύνηση της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών.

Βαγγέλης Φραγκιαδάκης PhD

Διδάκτωρ Μαθηματικών

Τηλ: 690. 673.5682

hxonews