2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας: Ομιλία με θέμα «Διαχείριση θυμού και επίλυση συγκρούσεων» την Τετάρτη 3 Μαΐου

12:58 μ.μ. - Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023
12:04 μ.μ. - Παρ, 28/58/2023
Image: 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας: Ομιλία με θέμα  «Διαχείριση θυμού και επίλυση συγκρούσεων»  την Τετάρτη 3 Μαΐου

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σας προσκαλεί σε μια ενημερωτική συνάντηση με ομιλήτρια την κα Αγγελική Κουφάκη και θέμα: «Διαχείριση θυμού και επίλυση συγκρούσεων». Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Θα χαρούμε να παρευρεθείτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΚΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

"Διαχείριση θυμού και επίλυση συγκρούσεων"

Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτο μέρος της ζωής και αφορούν μια ανοιχτή ή κρυφή αντιπαράθεση για την οποία δεν έχει βρεθεί αποτελεσματική λύση. Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι γονείς για τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες ώστε να δημιουργηθούν χώροι εμπιστοσύνης, όπου τα παιδιά και οι έφηβοι να είναι ικανοί να λύνουν δημιουργικά τις διαφορές τους και να ρυθμίζουν ειρηνικά τα προβλήματα που προκύπτουν.

Η Αγγελική Κουφάκη είναι Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος, Διδάκτωρ Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Παν/μίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδικής Αγωγής και εκπαιδευμένη στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια στις Σχολές Γονέων του ΙΝΕΒΙΔΙΜ (Υπουργείου Παιδείας), σε κύκλους σεμιναρίων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και γονέων και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε σχολεία, κολλέγια και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης. Είναι ιδιοκτήτρια Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου στην Ιεράπετρα από το 2013.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΟΓΚΑΣ

ΠΕ04 - Χημικός