Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών "Μαρία Λιουδάκη" Κ. Φιλιππάκη

11:48 π.μ. - Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
11:10 π.μ. - Τετ, 23/48/2024
Image: Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών "Μαρία Λιουδάκη" Κ. Φιλιππάκη

Η κα Κατερίνα Φιλιππάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για τους λόγους που οδήγησαν τους εκπαιδευτικούς στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση αλλά και για να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής

Ηκα Κατερίνα Φιλιππάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας “Μαρία Λιουδάκη”, μίλησε στον Ηχώ 99,8 ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για τους λόγους που οδήγησαν τους εκπαιδευτικούς στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση αλλά και για να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε γονείς και μαθητές ώστε να σταθούν δυναμικά στο πλευρό τους.

hxonews

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας στις 11.00π.μ.. Τα σχολεία αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα και λόγω της συγχώνευσης τμημάτων ηταν μία χρονιά που ξεκίνησε αρκετά δύσκολα καθώς μέσα σε ένα πολυπληθές τμήμα, δυσχεραίνεται το έργο των εκπαιδευτικών αλλά κυρίως η μαθησιακή διδασκαλία των παιδιών, ανέφερε η κα Φιλιππάκη.

Το αίτημα του κλάδου είναι να υπάρχουν 15 μαθητές ανά τμήμα στο νηπιαγωγείο και τις 2 πρώτες τάξεις του δημοτικού και 20 μαθητές για τις επόμενες τάξεις.

-

* Ρεπορτάζ: Μαρία Τσαγκαράκη - Βαγγέλης Βενέτης

* Κείμενο - Επιμέλεια: Ελένη Ζαχαράκη

* Τεχνική επιμέλεια - Υποστήριξη: Κατερίνα Κοντού

- Ακολουθήστε μας στο facebook

- Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube