Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

10:46 π.μ. - Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022
10:01 π.μ. - Παρ, 21/46/2022
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Με θέμα τη χρηματοδότηση νέων έργων στον Δήμο Ιεράπετρας

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, προκειμένου να συζητήσουν την πορεία των έργων που υλοποιούνται στον Δήμο Ιεράπετρας, καθώς και την πορεία χρηματοδοτικών εντάξεων νέων έργων και μελετών που έχουν κατατεθεί.

Ο κ. Καλαντζάκης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: «Είχαμε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Ως Δημοτική Αρχή συντάσσουμε συνεχώς μελέτες για μικρά και μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας και αναζητούμε χρηματοδοτήσεις είτε μέσω των Υπουργείων και των προγραμμάτων που κατά καιρούς εξαγγέλλονται είτε μέσω της Περιφέρειας. Ήδη στην Περιφέρεια Κρήτης έχουμε καταθέσει νέες προτάσεις το ύψος των οποίων υπερβαίνει το ποσό των 900.000€ και αφορούν έργα οδοποιίας, αναβάθμιση κτιριακών υποδομών, τον εξοπλισμό του γηροκομείου κ.α.

Στόχος μας είναι μέσα από την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τον κ. Αρναουτάκη να χρηματοδοτηθούν άμεσα οι προτάσεις μας, ώστε να δημοπρατηθούν και να παραδοθούν στους πολίτες έργα που θα βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής τους».