Στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο (οδός Ι. Κούνδουρου 17).
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
17:00 – 17:30 Προσέλευση - Έναρξη
17:30 – 18:15 Χαιρετισμοί
• Πελαγία Πετράκη - Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου
• Μανόλης Χνάρης – Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
• Μιχάλης Βαμιεδάκης – Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης
• Θωμάς Χαριτάκης – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου
• Μανόλης Βαρκαράκης - Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου
18:15 – 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των επιχειρήσεων με το σήμα «Κρήτη» - Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτημάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18:30 – 18:45 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα Πρότυπο» - Βίκυ Νταγιαντά, Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης
18:45 – 19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση - Κλείσιμο ημερίδας