Ημερίδα για Κρητικά προϊόντα στον Αγιο Νικόλαο

12:29 π.μ. - Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016
12:09 π.μ. - Τετ, 21/29/2016
Image: Ημερίδα για Κρητικά προϊόντα στον Αγιο Νικόλαο

Ημερίδα με θέμα «Σήματα «Κρήτη», «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Μπακάλικο» Εργαλεία συνεργασίας και ανάπτυξης» οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, ΠΕ Λασιθίου, και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο (οδός Ι. Κούνδουρου 17).
 
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
 
17:00 – 17:30  Προσέλευση - Έναρξη
17:30 – 18:15  Χαιρετισμοί
 
• Πελαγία Πετράκη - Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου
• Μανόλης Χνάρης – Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
• Μιχάλης Βαμιεδάκης – Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης
• Θωμάς Χαριτάκης – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου
• Μανόλης Βαρκαράκης - Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου
 
18:15 – 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των επιχειρήσεων με το σήμα «Κρήτη» -   Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτημάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
 
18:30 – 18:45 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα Πρότυπο» - Βίκυ Νταγιαντά,  Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης
 
18:45 – 19:30  Ερωτήσεις – Συζήτηση - Κλείσιμο ημερίδας