Γηροκομείο Ιεράπετρας: Να πάρει πίσω την παραίτησή του ζήτησε ο Δήμαρχος από τον Χατζάκη

9:28 π.μ. - Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019
09:12 π.μ. - Παρ, 20/28/2019
Image: Γηροκομείο Ιεράπετρας: Να πάρει πίσω την παραίτησή του ζήτησε ο Δήμαρχος από τον Χατζάκη

Δεν ανακαλώ εάν δεν υπάρξουν εγγυήσεις για το Γηροκομείο απαντά ο παραιτηθείς πρόεδρος

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον του Γηροκομείου Ιεράπετρας μετά το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, εκφράζει ο παραιτηθείς πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας κ. Μανώλης Χατζάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8. Μετά την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ. είχε μια συνάντηση με τους εργαζόμενους μέσα σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Επιπλέον συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη ο οποίος τον προέτρεψε να πάρει πίσω την παραίτηση δεσμευόμενος ότι θα κάνει σειρά επαφών σε μια προσπάθεια βρεθεί λύση.

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζάκης θα ανακαλέσει την παραίτησή του εάν και εφόσον βρεθούν οι εγγυήσεις ότι θα είναι εφικτή η συνέχιση της λειτουργίας του Γηροκομείου. Όσο δε για τα λοιπά παραιτηθέντα μέλη θα τους ενημερώσει ώστε να εξετάσουν και εκείνοι από πλευράς τους τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο κ. Χατζάκης πρόσθεσε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, σίγουρα το Γηροκομείο γυρίζει σελίδα. Οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν ότι δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα πληρωμής τους, θα αναζητήσουν προφανώς αλλού εργασία όπως επίσης θα ενημερωθούν και οι συγγενείς των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στη δομή καθώς δεν θα είναι εφικτή πλέον η παροχή υπηρεσιών. Σίγουρα μια εξέλιξη που προσπαθούν να αποφύγουν όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Χατζάκη: