1o Λύκειο Ιεράπετρας: Βράβευση με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το e-Twinning έργο “Train Your Brain”

12:19 μ.μ. - Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023
12:06 μ.μ. - Σάβ, 10/19/2023
Image: 1o Λύκειο Ιεράπετρας: Βράβευση με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το e-Twinning έργο “Train Your Brain”

Την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023 το 1ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το e-Twinning έργο “Train Your Brain”

hxonews

Τo έργο είχε διακριθεί και με την  Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, το οποίο αποτέλεσε και έργο Erasmus+ με τις χώρες Ιταλία, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία και Βόρεια Μακεδονία. 

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται από την ΚΥΥ (Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης) που εδρεύει στις Βρυξέλλες, και υπογραμμίζει την τελειότητα της εργασίας των μαθητών/τριών μας στο συγκεκριμένο έργο eTwinning, το οποίο αποκτά πλέον αναγνώριση στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το σχολείο μας αλλά και τα σχολεία των συνεργατών μας μέσα από αποτελέσματα παρατηρήσεων και ερωτηματολογίων, εντόπισαν  αδυναμία ανάπτυξης κριτικού τρόπου σκέψης και πολλαπλών ικανοτήτων νοημοσύνης. Μέσα από το έργο “Train Your Brain” οι μαθήτριες και οι μαθητές μας, διασκεδάζοντας ανέπτυξαν ισχυρότερες δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων και στον συλλογισμό, ενώ βελτιώσαν τις ικανότητές τους στον χειρισμό της πληροφορίας και τη λήψη αποφάσεων. 

Η Παιδαγωγική Ομάδα eTwinning & Erasmus+

1ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ