1η Διεθνής Εβδομάδα του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΛΜΕΠΑ

9:25 π.μ. - Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023
09:09 π.μ. - Παρ, 22/25/2023
Image: 1η Διεθνής Εβδομάδα του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΛΜΕΠΑ

Από τις 25 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2023

Το Tμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) διοργανώνει την 1η Διεθνή Εβδομάδα με θέμα “Διατροφή-Διαιτολογία, Υγειά και Τεχνολογία” από τις 25 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η επιστημονική αυτή συνάντηση είναι η μεγαλύτερη που έχει διοργανωθεί ποτέ στη Σητεία. Συμμετέχοντες είναι περισσότεροι από 40 ομιλητές και συνολικά 85 επιστήμονες και ερευνητές από Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα της Ελλάδας, της Ευρώπης, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αμερικής. Οι ομιλίες και τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Τμήματός στον Τρυπητό Σητείας στο πλαίσιο του 1st ATHENA Technology Forum από τις 25 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι: α). Τεχνολογίες Υγείας στη Διατροφή & στη Διαιτολογία, β). Βιομηχανία, γ). Πανεπιστημιακά Δίκτυα, δ). Δεξιότητες στην εργασία 2023.

Αναλυτικές πληροφορίες παρουσιάζονται στη σελίδα της Διεθνούς Εβδομάδας https://1stathenatf.hmu.gr.  

Γλώσσα του συνεδρίου είναι η Αγγλική. Μεταξύ των ομιλητών έχει κληθεί τιμητικά για να ομιλήσει ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ Μανώλης Φραγκούλης, ενώ στο πλαίσιο του συνεδρίου οι σύνεδροι θα συμμετάσχουν σε πολιτιστικές δράσεις και ξεναγήσεις για την ιστορία και τον πολιτισμό της Σητείας που διοργανώνει το Τμήμα σε συνεργασία με το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Οι εργασίες της Διεθνούς Εβδομάδας είναι ανοιχτές στο κοινό. Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της δράσης ή να απευθύνεστε στον Δρ. Γεώργιο Τσικαλάκη στο email: gtsikalakis@hmu.gr

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακά των εργασιών της 1ης Διεθνούς Εβδομάδας μέσω των συγκεκριμένων συνδέσμων: 

Αίθουσα Α:

YouTube: https://www.youtube.com/@sympraxisteam4745/live

Facebook: https://www.facebook.com/events/235767586084611

Αίθουσα Ε:

YouTube: https://www.youtube.com/@athenaeuropeanuniversity/live

Facebook: https://www.facebook.com/events/1000143381221479

hxonews