181.200€ για τα σχολεία της Ιεράπετρας

8:19 π.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019
08:07 π.μ. - Τετ, 03/19/2019
Image: 181.200€ για τα σχολεία της Ιεράπετρας

Η σύμβαση περιλαμβάνει τα σχολεία: Δημοτικό Γρα Λυγιάς, Δημοτικό Φερμών, Νηπιαγωγείο Κεντριού, 4ο Νηπιαγωγείο, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, 2ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο, 2ο Λύκειο

Υπεγράφη το πρωί της Τρίτης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση για το έργο «Συντηρήσεις σχολικών κτιρίων του Δήμου Ιεράπετρας».
 
Το εν λόγω έργο διεκδικήθηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή και εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών. Αφορά εργασίες σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ιεράπετρας και συγκεκριμένα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., στο 4ο Νηπιαγωγείο, στο Νηπιαγωγείο στο Κεντρί, στο 5ο Δημοτικό σχολείο στη Γρα Λυγιά, στο Δημοτικό σχολείο Φερμών, στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 181.200€. 
 
Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: 
 
«Έχοντας πλήρη εικόνα των αναγκών όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ιεράπετρας και βάζοντας τις αναγκαίες προτεραιότητες, εξασφαλίσαμε ακόμα μία χρηματοδότηση που θα βελτιώσει την εικόνα των σχολείων και θα λύσει σημαντικά προβλήματα.
 
 Επεμβαίνουμε ακόμα μία φορά με έργα, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες στην εκπαιδευτική διαδικασία ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να διεκδικούμε και την ανέγερση νέων σχολικών υποδομών για τον Δήμο Ιεράπετρας».