Με χριστουγεννιάτικη διάθεση το κλείσιμο της χρονιάς για τον Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας

12:39 μ.μ. - Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021
12:12 μ.μ. - Παρ, 17/39/2021
Image: Με χριστουγεννιάτικη διάθεση το κλείσιμο της χρονιάς για τον Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας

Ο πρόεδρος Ν. Τζωρτζάκης στον Ηχώ 99,8 για την πορεία της ομάδας, τις εκλογές και τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας λίγο πριν το κλείσιμο του χρόνου ενώ παράλληλα σε διοικητικό επίπεδο θα διεξαχθούν προσεχώς εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ο νυν πρόεδρος κ. Νίκος Τζωρτζάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για το πως κυλά μέχρι τώρα η χρονιά για τα τμήματα και τις ακαδημίες της ομάδας στα οποία συμμετέχουν 150 παιδιά διαφόρων ηλικιών τα οποία προπονούν 11 προπονητές και βοηθοί προπονητών. Αναφέρθηκε στο νέο τμήμα – ακαδημία που λειτούργησε φέτος για πρώτη φορά στον Μακρύ Γιαλό δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Έκανε στη συνέχεια ιδιαίτερη αναφορά στον αγώνα για το Πρωτάθλημα ανδρών Κρήτης που θα γίνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο μεταξύ Α.Ο.Κ. Ιεράπετρα – ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ καλώντας τον κόσμο με την παρουσία του να ενισχύσει τους παίκτες.

Ο κ. Τζωρτζάκης αναφέρθηκε και στις εκλογές που θα γίνουν τη Δευτέρα στις 20/12/2021 στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο Ιεράπετρας. Στις εκλογές μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Την ίδια μέρα θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών.

Τέλος, αφού ευχαρίστησε παίκτες, παιδιά, προπονητικό team και τους γονείς για τη συνεργασία κάλεσε τον κόσμο στην χριστουγεννιάτική τους γιορτή που θα γίνει την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 16.00 με πλούσιο μπασκετικό θέαμα και πολλές αθλητικές και όχι μόνο, εκπλήξεις, για μικρούς και μεγάλους.