Περηφάνια για τη Γεραπετρίτισσα Αλεξάνδρα Χατζάκη – Κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay thai

1:33 μ.μ. - Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022
01:06 μ.μ. - Παρ, 17/33/2022
Image: Περηφάνια για τη Γεραπετρίτισσα Αλεξάνδρα Χατζάκη – Κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay thai

Ο προπονητής Θάνος Καραλής και η αθλήτρια Αλεξάνδρα Χατζάκη στο στούντιο του Ηχώ 99,8

Μόνο περηφάνια για την Γεραπετρίτισσα Αλεξάνδρα Χατζάκη, αθλήτρια της Diamond Camp Crete - Team Thanos, που κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay thai, που διεξήχθη.

Μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου η Αλεξάνδρα κατάφερε να συνδυάσει τις προπονήσεις με τα μαθήματα του σχολείου και οι κόποι ανταμείφθηκαν διπλά. Αφού όχι μόνο κατέκτησε την 3η θέση στον κόσμο αλλά πέτυχε και την άνευ όρων είσοδό της στο Πανεπιστήμιο. Όπως είπε η ίδια, αυτό κατέστη εφικτό μέσα από μια καλή προετοιμασία, οργάνωση, καλή διατροφή, με στερήσεις και δυσκολίες κάποιες φορές που όμως την έκαναν πιο δυνατή. Επιθυμεί να σπουδάσει Ψυχολογία με έμφαση στην παιδική ψυχολογία και την ψυχολογία του αθλητή. Δεν πρόκειται όμως να σταματήσει τις προπονήσεις. Αντιθέτως θα τις συνεχίσει θέτοντας νέους στόχους.

Ο προπονητής της από πλευράς του αναφέρθηκε στη φιλοσοφία πίσω από το Muay thai που απαιτεί όχι μόνο ένα συστηματικό πρόγραμμα αλλά μια καλή οργάνωση καθώς και κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ αθλητή, οικογένειας, προπονητικού Team. Μίλησε με θερμά λόγια για τη σημαντική διάκριση της Αλεξάνδρας που την έφερε στην 3η θέση στον κόσμο η οποία ήρθε ως αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά της, δεσμευόμενος ότι θα είναι στο πλευρό της.

Ακούστε εδώ την αθλήτρια αλλά και τον προπονητή της:

Ο προπονητής της γράφει σε ανάρτησή του

«Με υπερηφάνια και συγκίνηση φτάσαμε στο βάθρο

Η Αλεξάνδρα Χατζάκη, αθλήτρια της σχολής μας, κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση στον κόσμο, στο άθλημα που αγαπάμε και στηρίζουμε, στο Muay thai, αλλά και την άνευ όρων είσοδό της στο Πανεπιστήμιο.

Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, Αλεξάνδρα μας έκανες ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Ευχαριστούμε όλο το επιτελείο και τη διοίκηση της PMF - Panhellenic Muaythai Federation / Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay thai ΠΟΜ για την καθολική στήριξη και φυσικά όλη την τεχνική ομάδα που παρευρέθη εκεί.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ANEK LINES Οfficial και Special Ψητοπωλείο για τη στήριξή τους.

Έχουμε συνέχεια, η πρώτη θέση πλησιάζει».