Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον πρόεδρο σχολικής επιτροπής β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας

11:45 π.μ. - Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020
11:09 π.μ. - Δευ, 14/45/2020
Image: Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον πρόεδρο σχολικής επιτροπής β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και εξοπλισμού των σχολείων δηλώνει ο Κ. Αστροπεκάκης στον Ηχώ 99,8

Ευχές για μια καλή σχολική χρονιά εξέφρασε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης δήμου Ιεράπετρας κ. Κώστας Αστροπεκάκης. Τόνισε ότι οι μάσκες έχουν φτάσει στα σχολεία και θα διανεμηθούν στους μαθητές σήμερα, ανήμερα του Αγιασμού. Προς το παρόν μοιράζεται από μια μάσκα και όταν θα έρθουν και οι υπόλοιπες θα δοθούν και αυτές, στους μαθητές. Επιπλέον τα σχολεία έχουν εφοδιαστεί με αντισηπτικά. Οι σχολικές καθαρίστριες έχουν προσληφθεί και έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό των σχολείων.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στις εργασίες που έγιναν στις σχολικές υποδομές σε Γυμνάσια και Λύκεια της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού. Αναφέρθηκε και στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου που ξεκινά φέτος τη λειτουργία του για πρώτη φορά. Όπως είπε ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των δύο αιθουσών, σίτισης και μουσικών οργάνων. Επίσης είναι σε αναμονή για την παραλαβή ολων των μουσικών οργάνων που απαιτούνται για τη λειτουργία του σχολείου, και προχωράμε άμεσα στον εξοπλισμό της αίθουσας σίτισης,ενώ συνεχίζονται και οι εργασίες στον προαύλιο χώρο!

Οι συνθήκες λόγω της πανδημίας είναι πρωτόγνωρες και με καλή συνεργασία, ψυχραιμία, και υπομονή θα αντιμετωπίσουμε το όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά, τόνισε ο κ. Αστροπεκάκης.