13 ώρες έμεινε σε ΙΧ που κρεμόταν στο κενό 77χρονη!

5:55 μ.μ. - Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017
05:07 μ.μ. - Κυρ, 02/55/2017
Image: 13 ώρες έμεινε σε ΙΧ που κρεμόταν στο κενό 77χρονη!

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν μπορούσε να φανταστεί η 77χρονη γυναίκα αυτό που της συνέβη. Πήγε στο χωράφι της κοντά στο Καλό Χωριό Λασιθίου

 Το αυτοκίνητό της παρ'ολίγο να πέσει στο γκρεμό και έτσι το μισό όχημα έμεινε να αιωρείται στον αέρα με κίνδυνο να πέσει στην χαράδρα!
Όπως είπε η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν εμφανώς εξαθλιωμένη, όλο το βράδυ έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο με κίνδυνο να καταλήξει στο γκρεμό, αναβόσβηνε τα φώτα και κόρναρε για να την εντοπίσουν, μέχρι που «έμεινε» από μπαταρία.
Η γυναίκα ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη και φοβήθηκε ότι δεν θα επιβίωνε από αυτή την περιπέτεια. 
Βρέθηκε μετά από 13 ώρες
 
Έπειτα από 13 ώρες και μια αναζήτηση που εξελίχθηκε σε θρίλερ, η γυναίκα εντοπίστηκε τελικά λίγο μετά της 11.00 το πρωί της Τρίτης, ενώ τα ίχνη της οποία χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.
Η 77χρονη βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στο Καλό Χωριό και την Πρίνα. 
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αρχών για την 77χρονη
"Χτένισαν" την περιοχή
 
Νωρίτερα βρέθηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν από την περιγραφή ότι ανήκε στην  γυναίκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και το οποίο βρέθηκε στην περιοχή Καλού ποταμού, στο δρόμο από Καλό Χωριό προς Κρούστα.
 
Στη συνέχεια ωστόσο τα συγγενικά της πρόσωπα που έφτασαν στο σημείο τόνισαν ότι πρόκειται μεν για ίδιου τύπου και χρώματος ΙΧ, αλλά ότι δεν ανήκει στην γυναίκα. 
Η γυναίκα βρισκόταν με το αυτοκίνητο της σε αγροτική περιοχή όταν το όχημα έπαθε βλάβη. Τότε η 77χρονη τα έχασε και αποπροσανατολίστηκε.
 
Ζήτησε βοήθεια από το γιο της
 
Στην προσπάθεια της να βρει άκρη πήρε τηλέφωνο το γιο της να ζητήσει βοήθεια αλλά έκλεισε η μπαταρία του κινητού της.






Πηγή: neakriti.gr