Με δώρα ο Γιάννης Χαρούλης στο μουσικό γυμνάσιο Λασιθίου

10:58 π.μ. - Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022
10:12 π.μ. - Δευ, 12/58/2022
Image: Με δώρα ο Γιάννης Χαρούλης στο μουσικό γυμνάσιο Λασιθίου

Για άλλη μία φορά έδειξε την αγάπη του για τη μουσική και τα παιδιά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους μαθητές και καθηγητές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου όταν είδαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη να εμφανίζεται στην αυλή του σχολείου με τους συνεργάτες του κρατώντας μουσικά όργανα τα οποία του ζητήθηκαν και φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη τα αγόρασε και τα δώρισε στους μαθητές!

Αυτό που ακολούθησε θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των μαθητών... Ένα καλοστημένο γλέντι με μία ολοζώντανη ορχήστρα και και ,,, μαέστρο τον μοναδικό καλλιτέχνη!

hxonews

Αναφέρεται χαρακτηριστικά από το Σχολείο:

"Όταν ξαφνικά λαμβάνεις χθες το πρωί τηλεφώνημα από δύο συνεργάτιδες του που σε ρωτούν τι μουσικά όργανα θα θέλαμε να μας φέρει ο ίδιος προσωπικά και τους λες 3 ταμπουράδες και μια ασκομαντούρα και σήμερα το πρωί τα έχει ήδη αγοράσει. Αλλά με τα χρήματα που έβγαλε από το λάδι του, ραβδίζοντας τις ελιές με την γλυκύτατη Κατερίνα! Και ξαφνικά βλέπεις και μπαίνουν στο προαύλιο του σχολείου μας, μεταφέροντας τα 4 αυτά μουσικά όργανα, δύο φωτεινά και χαρούμενα χαμόγελα, δύο εγκάρδιες χειραψίες, μάτια ζωντανά και γεμάτα χαρά, πείτε μου, πώς γίνεται να μην τρελαθούν και τα κοπέλια μας και όλοι εμείς στο Μουσικό Γυμνάσιο!

Μεγάλη η χαρά και η τιμή να υποδεχτούμε σήμερα έναν υπέροχο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή μας κάθε φορά που τον ακούμε, έναν απέριττο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, την τέχνη του και τα κοπέλια! Γιάννης Χαρούλης, η απλότητα και η αμεσότητά σου μας κέρδισε όλους στο σχολείο!

hxonews

Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό πρωινό. Έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά, τα άκουσε να παίζουν τα κάλαντα, τραγούδησε μαζί με τη χορωδία και όλα αυτά μέσα σε ένα πανηγυρικό και πολύ, μα πολύ χαρούμενο κλίμα! Συνομίλησε με τους καθηγητές για το σχολείο και τη μουσική και κλείσαμε τη συνάντηση αυτή περιμένοντάς τη νέα του επίσκεψη, ώστε να μιλήσει με τους μαθητές μας για τη μουσική και την πορεία της ζωής του μέσα από αυτήν και να απολαύσουμε δια ζώσης όλοι εμείς στο Μουσικό τις απίστευτες ερμηνείες του!

hxonews

"Γιάννη Χαρούλη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την επίσκεψη και τη γεμάτη νόημα χειρονομία σου, γιατί μας έδειξες εμπράκτως, ότι ο προσωπικός μόχθος μπορεί να γίνει μουσικά όργανα, μουσική και τέχνη! Με το καλό να ξανανταμώσουμε"